Velkommen til Ronalds hjemmeside

Mine personlige data
Min uddannelse
Mine jobs

Jeg er for øjeblikket involveret i følgende:

 

 

Arbejde:

Systemkonsulent i DataCon a/s

Fritid:

Formand for DSR's O-sektion

 

Sekretær for DSRs venner

 

Formand for Lyngby Røgfri Bridgeklub

 

Revisor for Dansk Orienterings Forbunds Østkreds

 

Fra den 29. maj 2003 til den 30. juli 2003 var Birthe og jeg på pilgrimsfærd til Santiago de Compostela.

 

Fra den 17. maj 2007  til den 11. august 2007 var Birthe og jeg på en pilgrimstur på cykel til Rom og tilbage. Vi beskriver turen på pilgrimstur 2007.

 

Fra den 1. juni 2009 til 21. august 2009 var vi på tur til Kirkenes ved den norsk/russiske grænse oppe ved Ishavet. Vi har skrevet en beretning, som kan læses her.

 

Hjemme er godt, men livet skal også opleves ude! I 2011 tog vi igen på cykeltur. Denne gang gik turen rundt om den engelske kanal. Vi startede den 2. juni 2011 mod Esbjerg via Samsø. Fra Esbjerg sejlede vi til England, cyklede tværs over England til Land’s End. Derefter til Plymouth, hvorfra vi sejlede til Bretagne, og herfra cyklede vi kystnært mod nordøst, indtil vi var hjemme. Vi beretter om turen på dette link.

 

Udlængslen lever, så i 2013 tog vi atte på cykeltur. Denne gang ville vi følge floder. Vi startede den 5. juni 2013 mod Esbjerg via Samsø. Fra Esbjerg sejlede vi til England, og her fra til Hook Van Holland. Så fulgte vi Rhinen forbi Basel, fandt Donaus start og fulgte den til Budapest. Herfra tog vi med båd og tog til Liberec, hvorfra vi fulgte Neisse og Oder. Beretningen er på her.

 

Mine fritidsaktiviteter

Min e-mail adresse: ronald@brclausen.dk